Friday, August 24, 2007

"Παρέμβαση στην πολιτική επικαιρότητα"


Εκλογές 2007. ΝΕΤ. Πρώτη είδηση: Ο Κωστάκης πήγε στο μετρό. Δεύτερη είδηση: Ο Γιωργάκης κι εγώ δεν ξέρω πού πήγε. Από κάτω τα πρόβατα, Τρίτη είδηση: "Παρέμβαση στην πολιτική επικαιρότητα": Καίγεται ο Ταΰγετος κι ο Πάρνωνας.
Ερώτηση: Από πότε επικαιρότητα είναι ο κάθε άχρηστος πολιτικάντης που μιλάει στο ποίμνιο, ενώ επικαιρότητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η καταστροφή δασών; Σα να τους βλέπω, με τις βερμούδες και το φραπέ, το μπετονάκι με τη βενζίνα δίπλα, ενώ περιμένουν να σηκώσει αέρα για να πιάσουν δουλειά. Αλλά δεν τρέχει τίποτα, τα πρόβατα θα ασχοληθούν με τον εκάστοτε Κωστάκη και Γιωργάκη και πέρα βρέχει.
Αλήθεια, στην Καστοριά έχει μείνει τίποτα άκαυτο; Το ότι καίγονται τα Ζαγοροχώρια συγκινεί κανέναν; Ο κάθε ένας μας τι ευθύνη έχει; Ποιόν θα ψηφίσετε;;; ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;;;; Σκεφτείτε το, θα είναι κάτι που θα ωφελήσει, θα είναι κάτι που θα βλάψει, ή θα είναι κάτι που δεν θα έχει κανένα αντίκτυπο; Κλείστε τους την πόρτα.

Συμπέρασμα: τα κομματόσκυλα βλάπτουν σοβαρά τη χώρα ολάκερη.

3 comments:

Anonymous said...

συμφωνώ με αυτά που λές. δες και το δικό μου blog:

www.hellenicdynamism.blogspot.com

koukkida said...
This comment has been removed by the author.
koukkida said...

Λυπάμαι, αλλά διαφωνώ με αυτά που λες στο blog σου. Βέβαια, έχεις το ελεύθερο της έκφρασης και με το σχόλιό μου απλά εκφράζω την αντίθεσή μου, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Εσύ, έχεις τον Χίτλερ ξάδερφο!