Thursday, May 24, 2007

Έρανος - δώστε ό,τι έχετε ευχαρίστηση



Δώστε και σώστε. Ο λόγος για την ΕΜΥ. Ο έρανος είναι για καλό σκοπό. Τόσα χρόνια φως δεν είδαμε και υπέθεσα ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας θα έχουν παραπετάξει την φτωχή υπηρεσία - η οποία σε αυτούς υπάγεται - και δεν θα μπορεί να φτιάξει αξιοπρεπώς τον ιστότοπό της. Για αυτό, είμαστε η τελευταία της ελπίδα!
Προσπάθησα κι εγώ να μπω στην ιστοσελίδα τους για μια πρόγνωση, αλλά... τον κακό τους τον καιρό! Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η απαρχαιωμένη ιστοσελίδα, που θυμίζει προτζεκτάκι πρωτοετούς φοιτητή, αλλά και η πρόσβαση, αφού όποτε βρέχει ή έχει περίεργο καιρό και δέχεται παραπάνω από 2-3 επισκέψεις, κλατάρει. Όσο για τις εικόνες από το δορυφόρο, έχουν ιστορική αξία! Πιο πιθανό είναι να δείτε πως ήταν χθες ο ουρανός, παρά σήμερα.
Κι επειδή λεφτά παίρνουν όπως και να έχει, από τους φόρους μας τρώνε (και πίνουν), μήπως ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα κλούβια αυγά και τα γιαουρτάκια που φυλάμε στο τελευταίο ράφι του ψυγείου (έχω κρατήσει κάτι total από τα καλά); Από την άλλη όμως, εμείς δεν τους ψηφίσαμε και πάλι; Τον κακό μας τον καιρό, λοιπόν!

No comments: